Disclaimer

Disclaimer

Voor alle duidelijkheid wijst Chantal Walsweer sieraden t.a.v. de website www.chantalwalsweer.nl en www.chantalwalsweer.com ('de website') op het volgende:

De website en alle onderdelen daarvan, met uitzondering van bepaalde (hyper-) links, zijn eigendom van Chantal Walsweer. Het is niet toegestaan zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Chantal Walsweer om de site of gedeelten daarvan openbaar te maken, te kopiëren en/of op te slaan. 

Ondanks de grootste zorg en aandacht die Chantal Walsweer sieraden aan de samenstelling van de site besteedt, is het mogelijk dat informatie die op de site wordt gepubliceerd onvolledig en/of onjuist is.

De informatie op de site wordt regelmatig aangevuld en/of aangepast. Chantal Walsweer behoudt zich het recht voor om eventuele wijzigingen met onmiddelijke ingang en zonder enige kennisgeving door te voeren.

Alle informatie, producten en diensten worden aangeboden in de staat waarin zij zich feitelijk bevinden en zonder enige (impliciete) garantie of waarborg ten aanzien van hun verkrijgbaarheid, deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins.

Chantal Walsweer sieraden sluit alle aansprakelijkheid uit voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met de website.

Algemene voorwaarden 'Goudklompje'

Het 'Goudklompje' is een leuk cadeau om weg te geven en te krijgen. Waarom? Omdat de gever een tastbaar en blijvend cadeau geeft, waaruit de ontvanger een uniek sieraad kan laten vervaardigen bij Chantal Walsweer sieraden. Het 'Goudklompje' is in geelgoud, witgoud of roségoud leverbaar in 5, 8 en 10 gram. Daarnaast heeft u de mogelijkheid uw eigen type klompje uit te kiezen no. 1 t/m 9, zodat het een nog persoonlijker cadeau wordt! Het klompje is leverbaar vanaf € 450,- exclusief extra benodigd materiaal, solderingen en edelstenen. Het 'Goudklompje kan toegestuurd worden per post of  u kunt het eventueel zelf ophalen. Het 'Goudklompje' wordt dus eerst cadeau gegeven waarna de ontvanger terugkomt bij Chantal Walsweer sieraden om er daadwerkelijk een sieraad van te laten maken. Na het definitieve ontwerp wordt er een offerte gemaakt voor het te maken sieraad. Dit houdt in dat het 'Goudklompje' een basisconcept is waar een heel leuk sieraad van gemaakt 'kan' worden, de prijs van het basisconcept is dus exclusief extra benodigd materiaal zoals goud, solderingen en edelstenen. Indien de ontvanger wel gebruik wil maken van deze extra opties is dat natuurlijk mogelijk, en zal er een tweede rekening opgemaakt worden. De prijzen van de 'Goudklompjes' zijn weergegeven bij een basiskoers van 35.000 fijngoud, indien de goudkoers een enorme stijging ondervindt zullen de prijzen van de 'Goudklompjes' aangepast worden. De prijzen van de "Goudklompjes' kunnen niet naar aanleiding van de koers naar beneden worden gebracht. Ondanks de grootste zorg en aandacht kan het zijn dat Chantal Walsweer sieraden de samenstelling van de op de website weergegeven informatie onvolledig en/of onjuist is. De informatie wordt geregeld aangevuld en/of aangepast. Chantal Walsweer sieraden behoudt zich het recht voor om eventuele wijzigingen met onmiddelijke ingang en zonder enige kennisgeving door te kunnen voeren.

Chantal Walsweer